MENU

MAKLUMBALAS KANDUNGAN PORTAL MAJLIS DAERAH TUMPAT 

Soal Selidik Portal MDT 30/6/16 - 29/07/16 => Keputusan soal selidik 

TARIKH/

MASA

NAMA :

ALAMAT

EMAIL:

UMUR: MAKLUMBALAS DARI PENGGUNA PORTAL MAJLIS DAERAH TUMPAT MAKLUMBALAS DARI MAJLIS DAERAH TUMPAT HASIL DARI MAKLUMBALAS YANG DIBERIKAN OLEH PENGGUNA
1) Apakah pendapat anda mengenai portal baru MDT? 2) Apakah pendapat anda mengenai kandungan maklumat yang terdapat dalam portal MDT? 3) Sila kemukakan cadangan anda bagi penambahbaikan kandungan laman portal MDT agar ianya memenuhi kehendak anda sebagai pengguna portal MDT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terima kasih di atas maklumbalas yang diberikan. Pihak Majlis Daerah Tumpat menghargai masa dan input yang diberikan oleh anda. Kami akan menggunakan input yang diberikan bagi mempertingkatkan perkihidmatan kami kepada anda dari masa ke semasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasil perbincangan dengan pihak pengurusan Majlis Daerah Tumpat. Pihak pengurusan telah bersetuju melantik pegawai yang bertanggungjawab bagi setiap Unit untuk mempertingkatkan penyaluran/perkongsian maklumat dengan rakyat/pengguna portal MDT. Antara kandungan yang akan dikemaskini dalam jangkamasa terdekat ialah
- Info cukai taksiran
- Prosedur-prosedur yang berkaitan dengan urusan di Majlis Daerah Tumpat

7/7/2016 17:30 FARUK BIN ZARIL faruk_john@gmail.com 34 Sangat baik Sangat baik perlu lebih kan maklumat pada rakyat
7/10/2016 18:27 Abdul Aziz Muhamad

Abdulaziz_muhamad@

yahoo.com

49 Baik Baik Lebih informatif
7/20/2016 23:47 Noraini binti Abdullah

nie_nora222@

yahoo.com.my

30 Sangat baik Baik Saya berpendapat lebih banyak maklumat perlu dimasukkan di portal MDT supaya memudahkan pelawat mendapatkan pelbagai info.
7/31/2016 10:34 Norihan

beb9651_norihan@

yahoo.com

35 Sangat baik Baik 1) Perbanyakkan maklumat perkhidmatan-perkhidmatan yang ditawarkan di Majlis Daerah Tumpat dan bagaimana untuk mendapatkan servis perkhidmatan berkenaan. Contoh : Sewa gerai, sewa ruang niaga, sewa dewan, sewa khemah dan sebagainya.

2) Perbanyakkan maklumat berkenaan prosedur-prosedur yang berkaitan dengan perkhidmatan MDT, seperti prosedur permohonan lesen, prosedur ubahsuai rumah, prosedur permohonan tong sampah, prosedur memohon jalan, prosedur memohon lampu jalan dan sebagainya.